از چسب آجر می توان برای چسباندن انواع آجر از قبیل آجر نما، آجر سفال، آجر نسوز و سایر آجر ها به سطوح استفاده کرد.
چسب آجر چیست؟
از چسب آجر می توان برای چسباندن انواع آجر از قبیل آجر نما، آجر سفال، آجر نسوز و سایر آجر ها به سطوح استفاده کرد. در صورت تولید کاملا مکانیزه و بدون عدم دخالت نیروی انسانی این چسب ها از کیفیت خوبی برخوردار خواهند بود، زیرا در این صورت میزان و ترکیبات اولیه ی به کار رفته کاملا دقیق است و به الزامات استاندارد ملی ایران و استانداردهای روز دنیا در تهیه ی آن رعایت خواهد شد. این محصول معمولا به رنگ های سفید و خاکستری موجود می باشد.
محصول جدید: چسب مخصوص آجر
در ترکیبات این چسب از مواد پایه ی پلیمری استفاده می شود، در نتیجه در برابر نفوذ آب، حرارت و یخبندان بسیار مقاوم بوده و همچنین قدرت چسبندگی بالا و خاصیت الاستیک و انعطاف پذیری و مقاومت در برابر نشست های ساختمان دارند. از دیگر مزایای آن می توان به قیمت پایین آن در کنار میزان مصرف کم اشاره نمود. که علت آن احتیاج به ضخامت کم برای چسباندن آجر است. این موضوع همچنین می تواند باعث کاهش زمان اجرا و کم شدن بار مردهی وارد شده بر سازه شود. این چسب نیاز به هیچ گونه مادهی افزودنی جز آب احتیاج ندارد، در نتیجه آمادهسازی آن سریع و آسان است.
(شما میتوانید همین حالا در خصوص سفارش " چسب آجر" با کارشناسان مجرب پاورمیکس در تماس باشید. 09127511808)
بیشتر بخوانید: انواع پودر بندکشی به همراه کاربرد و طریقه ی استفاده از آن
نحوه آماده سازی چسب آجر
در تهیه ی مخلوط این چسب ابتدا به میزان ۶ تا ۷ لیتر آب، که وزنی حدود ۲۵ درصد پودر خشک را دارد، را در ظرفی ریخته و سپس پودر خشک چسب را به آرامی به آن اضافه می کنند. برای مخلوط کردن پودر چسب با آب از همزن برقی یا مکانیکی استفاده شده و بهم زدن به مدت ۳ دقیقه انجام می شود تا خمیری صاف و یک دست به دست آید و بعد به مدت دو دقیقه بهم زدن متوقف می شود و دوباره سه دقیقه مخلوط هم زده می شود. ملات آماده شده تا حدود یک ساعت قابل مصرف است.
روش اجرای چسب آجر
برای اجرای این چسب سطح مورد نظر کاملا باید تمیز بوده و عاری از هرگونه چربی، رنگ و یا گرد و غبار باشد. همچنین سطح باید کمی تر باشد. ضخامت لایه ی اجرایی حدود ۳ تا ۱۰ میلی متر است و باید با ماله ی دندانهدار اجرا شود. بعد از اجرای یک لایه از این محصول، اجر روی آن چسبانده می شود. سپس با یک چکش پلاستیکی بر روی آن ضربه میزنند تا محکم در محل خود قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید: علت لق شدن کاشی و سرامیک
انواع چسب آجر
این محصول از انواع مختلفی برخوردار است و می توان برای چسباندن آجر های متنوع و متفاوتی از آن استفاده کرد. از انواع مختلف آن می توان به چسب آجر نما، چسب آجر نسوز، چسب آجر سفال و … اشاره کرد.
جهت ثبت سفارش "چسب آجر" اینجا کلیک کنید
بیشتر بخوانید: ملات چیست
چسب آجر نما
انتخاب این نوع چسب بسیار مهم بوده و نیاز به مطالعات مهندسی دارد. در انتخاب چسب مخصوص آجر باید دقت بسیاری نمود، به طوری که چسب انتخابی باید با خصوصیات فنی محصول قابل اجرا در نما هم خوانی داشته باشد. نمی توان در انتخاب این محصول همانند ملات و سیمان عمل کرد، چرا که اجرای نما با روش ملات با یک استادکار با تجربه نیز قابل اجرا خواهد بود. عملکرد آن همانند یک ماده الاستیک است که قادر به زیر سازی و جذب حرکات ارتعاشی آجر یا کاشی کار شده دارد. برای اجرای نمای آجری قبل از به کار بردن چسب باید پلاستر سیمانی را روی دیوار اجرا نمود.
چسب استفاده شده باید به درستی در قسمت پشتی آجر پخش و آغشته شده باشد. نباید هیچ بخشی از آجر بدون چسب بماند. این کار ممکن است باعث شود که در فصل سرما در اثر بارندگی و پر آب شدن محیط، آب بتواند از محل های درز بندی شده وارد شود و باعث یخ زدگی گردد. با این کار آجر از سطح نما کنده می شود. برای جلوگیری از این امر در اجرای نمای آجری باید بندکشی به طور دقیق صورت گیرد. اصولا برای اجرا در آب و هوای خشک و آب و هوای معتدل مناسب است. دمای زمان اجرای آن بین ۱۰ الی ۴۰ درجه باید باشد و نباید از ۵ درجه ی سانتی گراد کم تر شود و اگر دمای محیط مناسب نبود اول باید محیط را گرم کرد.
این نوع چسب ها ملات های آماده ی مصرفی می باشند که به صورت ترکیبی مرطوب از مواد نسوز با فرمولاسیون و دانه بندی مشخص و چسب های مخصوص هستند که جهت چسباندن و یا مرمت لایه های نسوز استفاده می شوند.
بیشتر بخوانید: بلوک سبک پوکه ای چیست؟
ویژگی های چسب آجر نسوز
این محصولات عموما به صورت مرطوب هستند و دارای چسبی غیرآلی اند که استحکام و مقاومت خود را در دما های بالا نیز حفظ می کنند. همچنین قابلیت چسبیدن به انواع سطوح و انعکاس حرارت، استحکام دی الکتریک، مقاومت در برابر خورندگی گازهای داغ و تر نشوندگی مناسب در برابر بسیاری از فلزات غیر آهنی مذاب شده را دارند. این فلزات شوک پذیری بالایی دارند و انتقال حرارت در آن پایین است. انقباض و انبساط این فلزات در برابر حرارت های زیاد نیز کم است.
(شما میتوانید همین حالا در خصوص سفارش " چسب آجر" با کارشناسان مجرب پاورمیکس در تماس باشید. 09127511808)
از دیگر ویژگی های آن می توان به مقاومت بالا در برابر گازهای داغ خورنده و شعله مستقیم، شکل گیری به صورت های پیچیده، استحکام بالا بعد از خشک شدن در محیط و تشکیل اتصالات محکم و ساختار یک پارچه اشاره نمود.
بطور کلی می توان گفت که این محصول همراه با الیاف نسوز به کار رفته در آن، در دماهای بالا برای عایق کاری و ایجاد حفاظ در دما های بالا استفاده می شود. و به علت رسانایی کم آن در برابر گرما میزان مصرف انرژی و تولید گاز گلخانه ای را کاهش می دهد و کمک به عملکرد بهتر کوره و تجهیزات آن می کند.
از این چسب ها در کارهای صنعتی که دما بالا است و در محل هایی که درزگیری و پرنمودن مصالح نیاز باشد استفاده می شود. این چسب ها جهت چسباندن محصولات الیاف سرامیکی به دیواره کوره و یا بین لایه های نسوز، چسباندن آجر به دیواره یا آجر، پر کردن بخشی از دیواره، جرم، آجر ریخته شده و یا صدمه دیده استفاده می شود. به طور کلی، این چسب ها برای چسباندن اقلام نسوز به یکدیگر قابل استفاده می باشند.
بیشتر بخوانید: آشنایی با سیمان نسوز و ویژگی های آن
قیمت چسب آجر نسوز به کارایی آن بستگی دارد و با توجه به میزان مصرف و نرخ آن که متغیر می باشد، می تواند قیمت های متفاوتی داشته باشد.
بیشتر بخوانید: مزایای ملات آماده
نحوه نگهداری چسب آجر
این محصول بی خطر بوده و غیر قابل اشتعال می باشد. همچنین باید از تماس با نور مستقیم خورشید و رطوبت و یخبندان دور بماند. دمای مناسب برای نگهداری آن ۵ الی ۳۵ درجه ی سانتیگراد می باشد.
مدت زمان استفاده از آن در صورت باز نشدن کیسه ها حدود یک سال است. کیسه های بسته بندی آن باید روی پالت و بالاتر از سطح زمین قرار گیرد و محیط نگهداری کاملا خشک باشد. به علت وجود سیمان و مواد افزودنی پلیمری نباید با دست و چشم و دهان تماس داشته باشد. در صورت تماس چشم با این چسب ها باید آن را با آب فراوان شست.
(شما میتوانید همین حالا در خصوص سفارش " چسب آجر" با کارشناسان مجرب پاورمیکس در تماس باشید. 09127511808)